Saturday, 22 June 2013

Perkhemahan Last Part - Majlis Penutup



-sambungan-



 



Live We're Young-One Direction . lagu tema perkhemahan kitaorang .
siapa yang minat kumpulan one direction nih . boleh la layan . hehe





yeaa heyy . balikkkk . haha
lepas kitaorang main-2 air tadi 
kitaorang pun naik dorm kemas-2 beg apa semua .
lepas tu masuk dewan balik . 





 dah duduk-2 dalam dewan tu 
kitaorang kena tulis text untuk sesiapa je peserta kem nih .
aku tak tulis untuk sesiapa pun . hehe 
aku nak ambil pen dekat beg , beg pulak dekat pondok depan hostel tu  .
nak ajak kawan aku , dia kepenatan pulak . kesian dia .
tak apa la kan ? hehe ;)
dah tulis text tu , masukkan lah kertas yg korang tulis text tadi tu dalam sampul yg ada nama crush korang ke mentor ke kawan-2 ke apa . hehe
lepas b'surai majlis baru dibagi bagi sampul surat tu .
&& apa yang aku dapat 


dari urusetia , mentor & member kumpulan . thanks :)

bahagian belakang kertas mentor , miss kar yan . "takut lagi katak ?" haaahh , ayat sentap tu . thanks :)




************************************************************************************************************



SEPANJANG MAJLIS PENUTUPAN

Ucapan dari Exco Disiplin kem ni , Jason .


Ucapan dari GPK Tingkatan 6 , Pn. Asmah Taat . 





Gambar atas ni , markah keseluruhan setiap kumpulan .
rasanya dekat petak hujung tu urusetia belum jumlahkan lagi kot markahnya .
kalau rajin , korang ambil kalkulator & kira sendiri la ya . hehe



&& pemenang tempat pertama untuk persembahan MALAM KEBUDAYAAN 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kumpulan GENTLEMAN !


pemenang untuk kumpulan yang dapat markah t'tinggi 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kumpulan IRONMAN .
*kalau tak silap la . hehe*



Korang ingat tak dekat dalam entry sebelum nih 
kitaorang ada undi nama participant lelaki & perempuan yang paling popular kan ?
ok , pemenenangnya ialah .....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

STEVEN , leader dari kumpulan GENTLEMAN !!!


& participant female , VIVIAN .
tak pasti dia nih dari kumpulan mana . hehe
lepas diumumkan nama peserta yang popular tu steven baru aku rasa dia pun popular . haha
almaklumlah , kita tak tau nama dia masa tu . 
maybe , masa malam kebudayaan tu dia yang paling menyerlah . aceeee . 
*steven nih pun sekelas dengan dengan aku sebenarnya . tumpang populariti jap . hehe*
ok kkk , cukup la tu zati . haha






lepas ucapan , pengumuman para pemenang & penyampaian hadiah
macam biasalah kan , mesti ada sesi b'gambar .
mula-2 sesi b'gambar setiap kumpulan .
perlu ke nak letak semua ? tak payah la ehhh ?
dekat sini aku letak gambar kumpulan aku je . hehe








then , sesi b'gambar dengan semua peserta pulak .
macam huru-hara jap nak susun peserta semua nih . hehe
and hasilnya ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaaaaaa ....

#PRA-U #UPPER 6 #LOWER 6 #HSBP


-PERKHEMAHAN PENGAKAP KELANA 01 2013-



                                                    Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6




_THE END_


No comments:

Post a Comment