Sunday, 16 June 2013

Perkhemahan Part 4-Malam Kebudayaan



-sambungan-




tengah kepenatan lepas aktiviti siang harinya ,
malam kitaorang ada malam kebudayaan .
dimana semua kumpulan kena buat persembahan .
kebanyakan diaorang semua buat lakonan berkenaan watak nama kumpulan diaorang sendiri .


cicak-man fight dengan orang jahat .


cicak-man minta super power dari doraemon . doraemon pun ada tau . haha


cicak-man frust dapat super power pun kalah . kesian ...


macam kumpulan aku , kumpulan cicak-man .
kenalah buat lakonan macam cerita cicak-man tu .
aku rasa jalan cerita yg nak d'lakonkan kumpulan aku nih dah lari daripada cerita cicak-man  . haha
sebab member kumpulan ramai yg b'bangsa cina so , diaorang taktau sangat cerita cicak-man .
it's ok . tapi , kelakar jugak jalan cerita yg kitaorang decide . apa-apa ntah . haha
perlu ke aku nak ceritakan jalan cerita lakonan kitaorang . 
hehe , tak payah la ehh . 



buat ombak + sorak beri sokongan padu . eceeewahhhh


lakonan diaorang sangat best & t'hibur .
persembahan paling m'dapat sambutan , kumpulan GENTLEMAN .
iya la kan tau je la GENTLEMAN tu kan lagu PSY memang dapat sambutan la dari penonton walaupun persembahan ntah apa-2 . hehe
tapi , memang dari pendapat aku diaorang memang best .






Bukan kumpulan gentleman aja yang best ,
yang lain pun best jugak ok .
kalau tak best , macam mana kitaorang boleh gelak sakan . hehe




Kumpulan ULTRAMAN









Kumpulan IRONMAN









Kumpulan SUPERMAN







Kumpulan BATMAN







dekat sini kepak batman kaler putih . haha . batman nih nak selamatkan girlfriend dia yg kena culik .




Kumpulan SPIDERMAN









Kumpulan PANDAMAN

kena serang dengan sekumpulan gangster .



belajar dengan master nak jadi kuat .



pandaman atau usain bolt tak pasti . ekeke




Kumpulan X-MAN


terkejut . pasanganya kena culik . boiprengg dia ke apa tak pasti . hehe




ohhh , tu pistol mainan je . jangan salah paham k . hehe




Kumpulan BOMBERMAN


seorang gamers yg tengah main game bomberman kononnya . 




Malam kebudayaan habis awal sikit . yeaayyyy
dalam pukul 11 p.m lebih .
Running Scout semalam habis pukul 12 lebih gitu . pehhhh , kan . haha
Ingat habis pukul 11 p.m lebih boleh tidur lama sikit nak rehatkan kaki nih yang injured nih .
tapi , tak .
pepagi buta tu dalam pukul 1 a.m kitaorang d'kejutkan dengan .......................................



-to be continued-

1 comment: