Saturday, 28 February 2015

Gaya Tudung Budak Sekolah Zaman Sekarang .





sumber : whatsapp

Hahaha . rasa terhibur kelakar pulak bila dapat gambar nih .
lagi-lagi yang no.9 .
nak pakai tudung betul-betul ya .
zati maintain style no.1 . kehkehkeh
*poyo kan .kah*
Kawan-kawan punya style tudung korang macam mana pulak ya ?
haaaaa , cepat mengaku . huhu













Nota : Dakwat pen dah habis nak tulis nota . kbai.

9 comments:

  1. tudung sekolah saya pakai muat-muat muka saya sebab saya jahit tapi takdelah sampai tercekik pulak,singgah dan follow balik blog saya :-)

    ReplyDelete
  2. hahahha . zaman sekolah pkai tudung 1 lapis je :)

    ReplyDelete
  3. pagi nak pegi sch looks alike 1 pegi toilet sch waktu rehat alike 2 and bfore balik be like 9 hahaha x>

    ReplyDelete
  4. hehe. sy pakai tudung lipat kat bawah sikit :P

    ReplyDelete
  5. Salam,

    Jom join contest review applikasi android ini boleh?

    Syarat kena install lepas itu review..
    Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.
    Dan hadiah menarik untuk mereka terpilih jadi apa tunggu lagi jom visit

    Link ada dibawah ini

    New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

    Terima kasih

    ReplyDelete
  6. Salam,

    Jom join contest review applikasi android ini boleh?

    Syarat kena install lepas itu review..
    Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.
    Dan hadiah menarik untuk mereka terpilih jadi apa tunggu lagi jom visit

    Link ada dibawah ini

    New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

    Terima kasih

    ReplyDelete