Sunday, 1 March 2015

Menanti Result STPM 2014 2/3/2015








Hai , uolls .
entry kali macam sayu sikit . hmmm
walaupun tajuk tu pasal result je pun .
tapi , STPM nih lain daripada lain sikit .
dari STPM nih la nak tebus kesilapan masa SPM & pada masa ni jugak nak buat yang TERBAIK 
untuk teruskan study ke peringkat yang lebih tinggi di IPT .








Rasa bimbang juga kalau result tu , mmmm malas la nak kata .
tapi , kalau result SANGAT SANGAT SANGAT BAGUS ,
ALHAMDULILLAH la kan .
dapat la jadikan result tu sebagai HADIAH untuk parents TERCINTA yang selama nih dah banyak berjasa membesarkan kta dari kecil ...
MINTA MAAF mak & ayah , kalau result tidak seperti apa yang diharapkan .
Kita dah cuba yang TERBAIK & dah usaha apa yang termampu .








Untuk esok , good luck ya kawan-kawan seperjuangan semua .
Semoga dapat result 3.50 above & dapat lanjutkan pelajaran .
Wish us & me luck !
Pray for us , STPM 2014 candidates .








Nota : 1. Mengharapkan suatu yang terbaik , ya Allah .
           2. Akhir-akhir nih asyik nak 'banjir' je mata nih . duhhh . ;(

8 comments:

  1. Takpa,jangan takut.Esok keluar result buat rile aje.Adreena ambik result UPSR rilek je.Yakin tu penting.Adreena doakan awak berjaya.Aminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks adreena . semoga awak juga berjaya dalam hidup . :) :) :)

      Delete
  2. kita sama tunggu result STPM '14. good luck. sama2 kita berjaya. insya-Allah

    ReplyDelete
  3. U've done ur best &2mrow is the result. Sis doakan semoga awk berjaya dgn cemerlang. Jgn lupa kongsi berita gembira nti..

    ReplyDelete
  4. you've done your best.. apa2 pun smoga brjaya dunia akhirat.. :) (esok saya pulak tunggu reult spm) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn . Good luck ya untuk spm . :) :) :)

      Delete