Friday, 13 March 2015

Soalan Poll Nuffnang .





Hai . Selamat tengahari bagi yang sedang baca pada waktu tengahari nih . huhu
Tak ada apa nak cerita sebenarnya
tapi, ni la cerita dia .
HAHA .



Tadi zati saja-saja login nuffnang nak tengok poll .
Ada ke tak yang nak jawab soalan poll nuffnang zati nih ekkk . herrrr . haha
Ehhh , ada la . 
walaupun tak ramai . ok le tu .
lagi pun baru je letak poll dalam blog nih .
Keputusannya .
tadaaaaaaaaaaaa~



Ya, semestinya poyo . kahkahkah




Berhenti tulis blog ? ok . im leaving now . HAHA





Baru tukar design daripada blink-blink bintang kejora ke background putih ada garis-garis. weehuuu~







Twitter ? tak pernah pulak letak link dekat twitter . huhu







blog nih bukan zon cari jodoh . puiii . hihi





Hahaha . tu je .
Tq untuk korang yang jawab dengan jujur tu . hihi
Yang belum jawab, jawab la .
ada masa nak tukar soalan pulak la . hehe .











Nota : Layak ke course yang aku mohon dalam UPU tu ? ada peluang kerja ke course tu . && boleh ke masuk UM ? emmm . kbai . :) :) :)


2 comments:

  1. Hahaaa macam lawak puk soalan nuff tue.. Empunya diri yang baca mesti tersipu-sipu kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . macam tau2 je . lebih kurang la. :) :) :)

      Delete