Friday, 29 May 2015

Sports Science Camping Day 3 : Istana Pasir + Penutup .






Pagi sebelum pulang kepangkuan ibubapa di Batu Pahat,
*haha . mcm lama sangat je kena tinggal ya ?*

Pagi tu macam biasa , masih ada aktiviti .
kiranya nih aktiviti sikit sebagai penutup .
kejap je dekat Pantai Tanjung Resang nih . emmm
First , mestilah masak memasak untuk breakfast .
Lepas tu , senamrobik sikit .
and turun ke pantai buat istana pasir .
haha . istana pasir kot .
biasa budak-2 je suka buat istana pasir nih .
so, jom tengok macam mana hakak-2 and habang-2 sains sukan nih buat istana pasir .
ada rupa tak ? haha .
yeaaa , istana pasir in making .

Nampaknya cikgu macam b'kenan dgn istana pasir kitaorg . hehhh

dan hasilnya istana pasir utk kumpulan kami dapat tempat ke-2 . w'pun separuh siap . hehe .

yang bawah nih . contoh-contoh istana pasir kumpulan lain .


tak silap , istana pasir kumpulan nih dapat 1st place . haha .





Lepas main pasir , buat kali t'akhir pergilah main air laut sampai puas .
lepas zohor, baru bertolak ke Batu Pahat .




Bila semuanya dah ready , barang-barang dah siap kemas




so, kitaorg berkumpul depan stage kecik senang cakap astaka la 
untuk penyampaian cenderahati & hadiah untuk kumpulan terbaik .


ya , 5 kumpulan kesemuanya . 

Maka dengan ini , tamatlah kisah p'khemahan sains sukan 2013/14 .
w'pun memenatkan tapi, sangat sangat sangat best best best .
HAHA .



serius version.jpg


gila-gila version . kitaorg memang jarang nak serius-serius . hehe .

#SALAMSEJAHTERA
#SALAM1MALAYSIA
#SALAMSAINSSUKAN
#JATI #KERUING 


p/s : sori la . entry kali nih pendek sikit tak banyak ayat . haha . tak da mood & nak habis kan cepat . moga terhibur. :) :) :)



No comments:

Post a Comment