Sunday, 11 December 2016

Nak promote sesuatu~


❤ 안녕하세요, 친구 ! ❤

Eh, dah pandai type korean la . hehe
*ada sesiapa dalam kalangan pembaca nak belajar dengan kita tak ? put your hands up !*


Ya. zati nak promote blog untuk assignment zati ni ha .
Mana yang tak keberatan tu, follow la blog ni ya ?
*boleh tak follow ig & twitter sekali ? mihmihmih . ig : dsmukke . twitter : @d_smukke *
http://dsmukke.blogspot.my/





Blog tu sebenarnya untuk jalankan service makeup.
Tapi , dalam pada masa yang sama adalah tips-tips and tutorial pasal makeup .
sesiapa yang sangat suka gila gila gila dengan makeup,
bolehlah follow . 
sangat-sangat dialu-alukan.


Pada yang dah follow, ribuan terima kasih zati ucapkan.

 ❤ 감사합니다 ~ ❤

No comments:

Post a Comment